UNIEK-BOEK-DONKER
CONTACT-ORANJE
downloads-kaal-RANDJE-DONKER
Nienke-home-page-banners

Gebaar met elkaar!  

Een boek met 220 unieke gebaren, alledaagse zinnen en praktische scenario's!

Gebaren geven beweging, contact door beleving!

Verrijk je communicatie door gebaren te integreren en maak je taal visueel krachtiger. Ontdek hoe een eenvoudig gebaar tijdens het spreken nieuwe verbindingen creëert. Dit boek neemt je mee op een fascinerende reis door de wereld van gebarentaal en laat zien waarom iedereen profiteert van het gebruik van gebaren. Het is speciaal geschreven voor familieleden, verzorgers, hulpverleners en therapeuten, met speciale aandacht voor senioren en mensen met Alzheimer of dementie, afasie een andere moedertaal, Parkinson, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), ouderdomsslechthorendheid, slechthorendheid en slechtziendheid.

Je vindt in dit boek eenvoudige, stapsgewijze instructies en via de QR-codes krijg je toegang tot video's met extra uitleg. Oefen met de 220 unieke gebaren, dagelijkse zinnen en nuttige situaties die je direct kunt toepassen. Ontdek een nieuwe manier van communiceren en doe mee!

 

 

Nienke Fluitman 

is een creatieve en innovatieve ondernemer met een passie voor gebarentaal. In 2007 behaalde ze haar HBO-diploma als docent Nederlandse GebarenTaal (NGT) en begon ze als zelfstandig ondernemer.

 

 

 

Wilt u de schrijver boeken voor een training 
of vragen als spreker? 
Neem contact met ons op.

Wij helpen je graag!

 

 

Gebaar met elkaar, klik op onderstaande afbeelding voor een voorbeeld video zoals die terug te vinden zijn in het boek onder de meer dan 40 QR-codes die horen bij de 220 verwerkte gebaren!

10

IN DE MEDIA

Docent gebarentaal Nienke Fluitman: "Ik leef mijn grootste hobby."

Vraag de Oosterhoutse Nienke Fluitman over haar grote passie gebarentaal en ze is niet meer te stoppen. Enthousiast vertelt ze over haar eigen bedrijf 'Gebaren.nl' en hoe ze al enkele dromen heeft kunnen verwezenlijken. Haar grootste droom? "Dat ieder kind in Nederland gebarentaal leert," zegt ze, "want met gebaren maak je veel makkelijker contact. Zo kun je niet alleen beter communiceren met een dementerende opa of oma, maar ook met mensen die het Nederlands niet goed kennen. Als je kinderen de basisgebaren leert, hebben ze daar hun hele leven plezier van."  LEES MEER  In De Oosterhouter - Week 32, 7 augustus 2024